Εταιρεία

Η Palagkas Bros, δραστηριοποιείται εμπορικά από το 2010 στην πώληση δομικών και μονωτικών υλικών.

Γυψοσανίδες
Μονωτικά υλικά
Χρώματα

Στο 2ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Ωραιοκάστρου και σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 6000m2, με 1200m2 στεγασμένες αποθήκες βρίσκεται η επιχείρηση.

Η εργατικότητα και το μεράκι του Κωνσταντίνου Παλάγκα που ασχολείτο στον κατασκευαστικό κλάδο από το 1965, έχει πλέον μεταφερθεί ως εμπειρία και γνώση στους συνεχιστές Μιχάλη και Γιάννη Παλάγκα. Η Palagkas Bros θέλοντας πάντα να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ποιότητα, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προμηθευτών και των προϊόντων τους. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να εντοπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας και χρησιμοποιώντας τη γνώση, τα εργαλεία και την εκπαίδευση να τους δώσουμε τις σωστές συμβουλές.

Με το πέρασμα των χρόνων και σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού, η Palagkas Bros είναι καταξιωμένη στον τομέα της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την δόμηση και την ανακαίνιση. Σήμερα, από τις εγκαταστάσεις μας διακινούνται προς όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού, υλικά όπως γυψοσανίδες, μονωτικά υλικά, χρώματα κ.ά.

Όλα αυτά τα χρόνια η Palagkas Bros, χαρακτηρίζεται ως συνώνυμο της ποιότητας και της σωστής υπηρεσίας. Σε κάθε περίπτωση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Επωνυμία: ΑΦΟΙ ΠΑΛΑΓΚΑ Ι.Κ.Ε.

Διακριτικός Τίτλος: PALAGKAS BROS

ΑρΓεΜΗ: 059251304000

ΑΦΜ: 998001275

Διεύθυνση: 2ο ΧΛΜ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΤΚ: 57013

Περιοχή: ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Πόλη: ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Διαχειριστές :

A) Παλάγκας Ιωάννης του Κωνσταντίνου ,

B) Παλάγκας Μιχαήλ του Κωνσταντίνου,

Εταίροι :

A) Παλάγκας Ιωάννης του Κωνσταντίνου , κάτοχος 5.000 εταιρικών μεριδίων κεφαλαιακών εισφορών ,

B) Παλάγκας Μιχαήλ του Κωνσταντίνου , κάτοχος 5.000 εταιρικών μεριδίων κεφαλαιακών εισφορών ,

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 020 888

Μενού